Burgemeester op bezoek?

Burgemeester op bezoek?

Nodig burgemeester Van de Nadort uit tijdens zijn eerste 100 dagen

Weststellingwerf heeft sinds 5 september 2017 een nieuwe burgemeester, André van de Nadort. Hij wil graag kennismaken met onze prachtige gemeente. Met inwoners, ondernemers, groepen en organisaties. In zijn eerste 100 dagen gaat hij veel op pad en u kunt hem uitnodigen!

Nodigt u hem uit?

De dorpen en wijken in onze gemeente leven. Dagelijks wordt er van alles georganiseerd en de Weststellingwervers zijn hier trots op. De burgemeester wil hier graag mee kennismaken.

U kunt hem van alles laten zien. Denk aan een belangrijke wedstrijd, een mooie uitvoering, een bijzondere happening in uw dorpshuis, een goed idee voor uw buurt of dorp waar u hard aan werkt, een excursie die u organiseert, een jeugdactiviteit die erg belangrijk is voor uw wijk of dorp, een ouderenproject waar u zich samen met anderen voor inzet, enzovoorts.

Geef de burgemeester een mooi inkijkje in het dagelijkse reilen en zeilen van uw dorp of wijk, vereniging of organisatie en nodig hem uit.

Uw uitnodiging insturen

Heeft u een goed idee voor een bezoek? Laat het ons weten en vul het aanmeldformulier in. Uitnodigingen die passen in het programma worden uitgezocht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat via telefoon 14 0561.

Volg de burgemeester tijdens zijn eerste 100 dagen

Wilt u weten waar de burgemeester zoal op bezoek gaat? Volg hem dan tijdens zijn eerste 100 dagen via www.facebook.com/westwerf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *