Herinrichting Steenwijkerweg-Spoorlaan-Markeweg

Herinrichting Steenwijkerweg-Spoorlaan-Markeweg

Op maandag 19 februari waren fractie en steunfractie op uitnodiging van plaatselijk belang De Blesse-Peperga aanwezig bij een bijeenkomst over de herinrichting Steenwijkerweg-Spoorlaan-Markeweg in het kader van Poort van Friesland.

Tijdens de bijeenkomst hebben we de goed verzorgde presentatie mogen bekijken en tevens de huidige situatie in ogenschouw kunnen nemen waarbij we konden constateren dat er inderdaad iets aan deze wegen moet gebeuren.

Voorzitter Erwin Bosma gaf aan dat de gemiddelde snelheid op de wegen rond de 60 km/h lag en dat er pieksnelheden gemeten zijn van meer dan 100 km/h. Dit ligt ruim boven de limiet van respectievelijk 30 en 50 km/h en dit is wat ons betreft onaanvaardbaar!

Weststellingwerfs Belang is bezorgd over de huidige situatie en ondersteund dan ook van harte de plannen voor herinrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *