Over Peter Spin

Peter spin stelt zich voor 

Mijn naam is Peter Spin.
Geboren in 1963 in Wolvega en tot op de dag van vandaag, samen met mijn vrouw, woonachtig in onze mooie gemeente Weststellingwerf.

Sport
Veel jaren heb ik doorgebracht in de sportwereld, zowel als actieve speler maar ook als lid van een commissie of als bestuurslid. Sport zorgt voor verbroedering, voor gemeenschapszin en betrokkenheid bij andere mensen maar ook voor een gezond lichaam. Tegenwoordig mag ik graag wandelen, fietsen en een balletje gooien op de bowlingbaan.

Cabaret
Sinds het seizoen 2009-2010 maak ik deel uit van de Stellingwerfse Cabaretgroep ‘The Flying Stars’.
Naast het spelen van typetjes en een klein beetje zang zijn de financiële en donateuradministratie alsmede de Social Media mijn bezigheden voor deze vereniging. De leden van de vereniging ‘The Flying Stars’ hebben echter besloten te gaan stoppen. Echter heeft corona vooralsnog gezorgd dat de laatste 3 voorstellingen nog dienen te worden gespeeld.

Politiek
Na lid te zijn geworden van Weststellingwerfs Belang in 2018 heb ik mij actief opgesteld als bestuursvoorzitter en steunfractielid. De commissie en raadsvergaderingen in coronatijd waren echter een stuk minder aantrekkelijk dan de fysieke beleving en daarom kijk ik uit naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Door de Algemene Ledenvergadering ben ik als lijsttrekker neergezet, nummer 1, lijst 5 Weststellingwerfs Belang. Samen met Mariska, Tom, Desire, Emma en Martijn vormen we een mooie warme groep mensen die voor alle inwoners bereikbaar is.

Mijn interesses zijn breed maar het zal u niet verwonderen dat onder andere sport en cultuur mij specifiek bezighouden.
Veiligheid op straat, in de wijk en in de eigen woning en ook voor de ouderen(zorg) en het platteland/ kleine dorpen leefbaar houden zou ik mij graag voor inzetten.

‘De kop d’r veur!’, dat is het motto voor de komende jaren.