Vertrekkend burgemeester Van Klaveren krijgt popmuziekwedstrijd cadeau

Vertrekkend burgemeester Van Klaveren krijgt popmuziekwedstrijd cadeau

 

Gerard van Klaveren heeft in de raadsvergadering van maandag 19 juni jl. officieel afscheid genomen als burgemeester van Weststellingwerf. Donderdagavond tijdens de afscheidsbijeenkomst ontving de vertrekkende burgemeester uit handen van René de Klein namens de raad en de gemeenschap een bij hem passend cadeau: Klaverpop Weststellingwerf.

Klaverpop Weststellingwerf

Klaverpop Weststellingwerf is een eenmalige popmuziekwedstrijd waar alle scholieren in Weststellingwerf aan kunnen meedoen. Alle donaties voor het afscheid worden hiermee ingezet om het muziekonderwijs in Weststellingwerf te stimuleren. De organisatie van de wedstrijd is in handen van Friesland Pop en zal plaatsvinden in het voorjaar van 2018.

Jong talent

Gerard van Klaveren heeft een voorliefde voor popmuziek. Hij drumt zelf graag en houdt actief de nagedachtenis aan Cuby & The Blizzards in ere. Van Klaveren heeft zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van jong muzikaal talent. Klaverpop Weststellingwerf is bedoeld om kinderen en jongeren uit Weststellingwerf aan te moedigen om aan de slag te gaan met muziek.

Bron: www.stellingwerf.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.